Pál Zsolt - vízilabdázó siket olimpikon 1. hely, EB 1. hely

 

Címlap > Munkáltatók > Jó gyakorlatok

Nagyobb betűméret Alapértelmezett betűméret Kisebb betűméret

Interjú Hermann Verával, a Hatpöttyös Étterem Igazgató Asszonyával

 

A folyamatosan bővülő tudástárunkban ez alkalommal olyan jó hazai gyakorlatot mutatunk be, amely hasznos tudás lehet mind a foglalkozási rehabilitáció területén dolgozó szakemberek, mind a téma iránt érdeklődők számára egyaránt.

 

Egy olyan étterem történetét, munkásságát mutatjuk be Önöknek, ahol megváltozott munkaképességű és sérült embereket foglalkoztatnak. Az étterem igazgató Asszonya, Hermann Vera mesél a sérült, megváltozott munkaképességű embereket érintő előítéletekről, valamint arról, hogy ezek milyen hatással vannak az étterem működésére. Betekintést nyerhetünk a mentorálás folyamatába, és nem utolsó sorban egy olyan magyar étterem sikerének „titkába”, ahol a munkavállalók 80% megváltozott munkaképességű.

Az interjúval kapcsolatos további információért forduljanak Bela Szilviához a bela.szilvia@fszk.hu e-mail címen, valamint látogassanak el a http://www.hatpottyos.hu honlapra. 

 

Hatpöttyös Étterem Interjú_Hermann Vera

 

 

 

Facebook
Eseménynaptár
< 2018. július >