Deák Bill Gyula - rhythm&blues énekes

 

Címlap > Módszertani központ > Kutatás

Nagyobb betűméret Alapértelmezett betűméret Kisebb betűméret

Megváltozott munkaképességű embereknek nyújtott munkaerő-piaci szolgáltatások módszertanai Magyarországon

 

A projekt keretében elkészült egységes munkaerő-piaci szolgáltatás-módszertan kidolgozását megelőzte egy kutatás, melyet a debreceni Revita Alapítvány valósított meg. A tanulmány célja a megváltozott munkaképességű embereket segítő munkaerő-piaci szolgáltatás módszertanok összegyűjtése, elemzése illetve az egységes szolgáltatás-módszertan szolgáltatási lépéseire vonatkozó javaslatok megfogalmazása volt.  

 

Kapcsolódó dokumentum:

 

Megváltozott munkaképességű embereknek nyújtott munkaerő-piaci szolgáltatások módszertanai Magyarországon – kutatási tanulmány

 

Helyzetfeltárás az “Átvezetés” módszertanához

 

Az átvezetés szolgáltatás módszertan kidolgozásához kapcsolódóan a „Helyzetfeltárás az „Átvezetés” módszertanához” című tanulmányt a debreceni Revita Alapítvány készített el. Az elkészült helyzetelemzés fókuszában az akkreditált szervezeti foglalkoztatás és a munkaerő-piaci szolgáltatás kapcsolódási lehetőségeinek vizsgálata, az ellátatlan célcsoportok meghatározása, a hiányzó célcsoport specifikus módszertani elemek azonosítása és a meglévő kezdeményezések feltárása, valamint a nemzetközi munkaerő-piaci szolgáltatás-módszertanok összegyűjtése áll.

 

Kapcsolódó dokumentum:

 

Helyzetfeltárás az “Átvezetés” módszertanához – kutatási tanulmány

 

Facebook
Eseménynaptár