Nagyobb betűméret Alapértelmezett betűméret Kisebb betűméret
2014. február 24.
Osztályfőnöki órák az esélyegyenlőségért
A fogyatékossággal élő emberek mindennapjait nagyon megnehezíti, hogy az „épek” nem ismerik, nem értik őket, nem tudják, hogyan viszonyuljanak hozzájuk.
2014. január 30.
II. Országos Hálózati Találkozó
2014. január 30-án került megrendezésre az Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató és Szakmai Támogató Hálózat II. Országos Hálózati Találkozója.
2013. december 10.
Újabb szakmai anyagok az FSZK honlapján
Örömmel tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a RÉV projekten belül újabb szakmai anyagok készültek, melyek elsősorban az Országos szakmai és módszertani központ (OMK) kialakításában lesznek munkatársaink segítségére.
2013. december 2.
Megkezdődött az előzetes átvezetés módszertanhoz kapcsolódó tesztszervezetek képzése
Az 5 alkalmas képzés során - a közbeszerzésben megjelölt szervezetpárok 1 akkreditált foglalkoztató és 1 alternatív munkaerő-piaci szolgáltató-,
2013. november 19.
I. Országos Hálózati Találkozó
Ahogy arról már előző hírlevelünkben tájékoztattuk Önöket, október 2-án, ünnepélyes keretek között megalakult az Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató és Szakmai Támogató Hálózat.
2013. október 14.
Egységes szolgáltatás-módszertani képzés indult a RÉV-ben
Október 14-én háromnapos képzés indult a kiemelt projekt keretében azoknak a hálózati tagoknak, akik „új” szolgáltató szervezetként most kezdik el megváltozott munkaképességű ügyfelek szolgáltatásba vonását,
2013. október 2.
Alternatív munkaerő-piaci szolgáltató szervezetek elérhetőségei
Elérhetővé vált a nyílt munkaerő-piaci, illetve az állami foglalkoztatók, valamint további érdeklődők számára a - országos lefedettségű - 64 alternatív munkaerő-piaci szolgáltató szervezet elérhetősége, telephelyeivel együtt.
2013. szeptember 30.
Újabb kutatási anyag készült a RÉV-ben
A debreceni Revita Alapítvány által, elkészült az átvezetés szolgáltatás-módszertan kidolgozásához kapcsolódó kutatási tanulmány.
Facebook
Eseménynaptár