Kolonics-Nádasi Szilvia - kormánytisztviselő, szájjal festő művész

 

Címlap

Nagyobb betűméret Alapértelmezett betűméret Kisebb betűméret

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Üzemeltető), mint a revprojekt.hu üzemeltetője az érintettek személyes, nem nyilvános adatait kizárólag az érintett hozzájárulása alapján, a megjelölt céloknak és feltételeknek, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (a továbbiakban: adatvédelmi törvény) foglalt előírásoknak megfelelően kezeli és tartja nyilván.

 

Az Üzemeltető az általa kezelt adatokat – az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – nem továbbítja, más adatkezelésben kezelt adatokkal nem kapcsolja össze, és nem hozza nyilvánosságra. Az Üzemeltető biztosítja az adatok biztonságos kezelését és védelmét a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal ellen.

 

Az Üzemeltető a közérdekű vagy közérdekből nyilvános adatokat ugyanakkor az adatvédelmi törvény és az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény előírásainak megfelelően közzé teszi a honlapján.

 

A revprojekt.hu honlapon a látogatók egyes adatai (IP cím, domain) kizárólag adminisztratív jelleggel kerülnek naplózásra és csakis a honlap működtetése során kerülnek felhasználásra (szavazások, belépések). Az adatok ezt követően kivétel nélkül törlésre kerülnek, azokat az Üzemeltető nem tárolja, harmadik félnek át nem adja.

 

 

Szerzői és tulajdonjogok

 

A portált részleteiben, vagy teljességében a személyes használatból fakadó igényeket meghaladó mértékben lemásolni, elektronikus módon tárolni, többszörözni, közreadni a jogtulajdonos engedélye nélkül tilos.

 

A tartalom részleteinek átvétele kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye alapján lehetséges. A portáltól tartalmakat átvenni csak a portálra való egyértelmű hivatkozással lehet az információk módosítása nélkül.

 

 

Felelősség korlátozása

 

A revprojekt.hu naprakész, pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de azok időszerűségével, érvényességével, teljességével kapcsolatban, illetve a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

Az üzemeltető nem vállal felelősséget azokért a cselekményekért, amelyeket bárki akár közvetlenül, akár közvetve a portálon lévő vagy azon keresztül elért adatok, információk alapján követ el.

 

A portálon fellelhető információk nem tekinthetők kötelezettségvállalásnak.

 

A revprojekt.hu portálon megjelenő, harmadik féltől származó tartalmakért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

 

Facebook
Eseménynaptár
< 2019. február >